< tilbage 06-08-2013 - 14:24

Successfuld sportsdebut til Brody

Efter nogle år som avlshoppe har Gørklintgårds Brody - der er kåret med guld og titlen som Årets Hoppe - nu gjort sin debut i sporten. Det er sket med Sidsel M. Johansen på ryggen, og efter tre starter har de haft tre sejre med hjem.

80,19 procent, 73,96 procent og 78,27 procent - og tre røde rosetter. Sådan lyder resultaterne indhentet af Gørklintgårds Brody og Sidsel M. Johansen indtil videre, efter tre starter i LA1 og LA2.

Efter nogle år som avlshoppe har vi besluttet at give Brody chancen i sporten. Hun blev i 2008 kåret med guld, og vi solgte derefter en halvpart i hende til Paul
Schockemöhle. Efter et ophold i Tyskland fik vi hende hjem til Gørklintgård, hvor hun har fået tre føl efter henholdsvis Quaterback, Jazz og Dream Boy.

Hun har været i ridning siden foråret, først hos Lotte Straarup og siden hos Sidsel M. Johansen. På trods af, at Brody er blevet otte år, har Sidsel store forventninger til hende og tager sig tid til at få Brody rigtigt i gang. Vi er simpelthen ovenud glade for at følge dem og ser frem til næste stævne.

< Tilbage