< tilbage 14-07-2017 - 14:07

Nummer to i Bundgaard Byg: Gørklintgårds Quantico

I kraft af en stribe flotte præstationer har Nanna Merrald og Quantico redet sig frem til en andenplads i året Bundgaard Byg Cup.

Intermediare-turneringen Bundgaard Byg Cup har fundet sin afslutning - og det blev med en Gørklintgård-hest helt fremme. Quantico efter Quaterback / Carpaccio og hans rytter Nanna Merrald sluttede med en total på 144.476.

Lige uden for placeringsrækken var endnu en Gørklintgård-hest, nemlig Shy Boy efter Sunny-Boy / Weltmeyer. Efter finalens to afdelinger havde han og Lotte Straarup 138,353 point, hvilket rakte til en 11. plads.

En tredje Gørklintgård-hest lå rigtig godt før finalen, men desværre fik Quater Boy lidt af et chok på banen og rytter Nanna Merrald måtte opgive. Ærgerligt, for ved den indledende kvalifikation i Holte Rideklub red de  mere end 76 % hjem. 

I finalen var der faktisklidt mere Gørklintgård-islæt, idet Sir James - som sluttede som nummer 15 i finalen, redet og ejet af Susanne Møller Wallin - faktisk er født på Gørklintgård og hans mor også er mor til en af vores aktuelle salgshest, Sommelier.

Se hele resultatlisten her

< Tilbage