< tilbage 03-09-2017 - 22:33

Weekend med ni sejre og én debut i Intermediare II

Det har været en forrygende weekend! Masser af Gørklintgård-heste og deres dygtige ryttere nemlig været i byen, og de har høstet rosetter på stribe

Her er et uddrag af resultaterne:

To heste har været til deres allerførste stævne - og 4-årige Samui og Julie Syskind har vundet LC3 med 69,200 procent, mens 5-årige Jazzero har vundet LA1 med 69,259 procent, med Klara Bothmann i sadlen. Begge heste er til salg.

Man kan absolut ikke sige, at Quantico denne weekend var til sit allerførste stævne - han og Nanna Merrald har nemlig startet utallige klasser sammen. Til gengæld var det allerførste gang, de skulle prøve kræfter med Intermediare II, og det gik super. Det blev nemlig til en andenplads med 69,211 procent. Ved samme stævne i Frederiksværk vandt Quater og Maya Dam Toft Pedersen LA2 med hele 76,552 procent.

I den modsatte ende af landet, nemlig i Viborg, er hele fire klasser blevet vundet af Gørklintgård-heste. Flava og Emily Dybdahl Kamstrup har vundet MB0 med 70,1 procent, mens Sakiro og Tanja Henningsen satte sig på den røde roset i LA4, med 70,6 procent. I MB0 var det så Jericho og Sophia Ludvigsen tur til at tage førstepladsen med 72,692 procent. Til slut løb Winona og Thomas D. Larsen med sejren i LA5, og det gjorde de med 75,167 procent.

Sjovt nok var Winona ikke den eneste hest fra sin familie, som var ude og vise flaget. Hendes mor, Gørklintgårds Weini, var nemlig til start i holdmesterskabet for distrikt 10, og med en individuel score på 73.389 procent - som klassens bedste ekvipage - var de med til at ride holdet fra.Kolding Rideklub ind på andenpladsen. I Sverige var Weinis søn, og dermed Winonas bror, til start i MsvB:2, og det blev sørme også til en sejr. Procenterne lød på 70,7 procent, og rytteren hedder Emma Mattisdotter.

På Fyn var Pernille Bech Lauritsen til start på Gørklintgårds Goldfever. Efter at have kendt hinanden i blot tre måneder, blev det til C-stævne i Svendborg til en andenplads med 67,3 procent i LA4, et resultat som giver adgang til fynsmesterskabet for hold.

Kender du til flere resultater? Skriv meget gerne til os - vi er altid glade for at høre fra "vores" heste.

Gem

Gem

<