< tilbage 10-04-2014 - 20:27

Rytter søges

Stillingsopslag: Gørklintgård leder efter en rytter til vores rytterteam per 1. maj 2014.

Har du lyst til at arbejde med hestene ovenover og mange andre? Så er du måske Gørklintgård nye rytter.

Vi er et familiedrevet stutteri og dambrug med i alt fire ansatte, hvoraf de to har arbejdet her mere end 15 år - og vi håber at vores nye rytter har lyst til at blive her i lang tid. Vi arbejder tæt sammen og kommer hinanden ved. Gørklintgårds rytterteam består af to personer, som deler et hus ikke langt fra gården.

Stillingen omfatter daglig træning og fremvisning af både spring- og dressurheste på cirka to til otte år, og med de rette kvalifikationer vil du få mulighed for at deltage i et væld af hestebegivenheder - det gælder alt fra følskue, 2-års-skue og hoppekåring til championater, stævner og hingstekåring. Derudover inkluderer arbejdet også oprettelse af salgsannoncer og pasning af mail og hjemmeside. Staldarbejde og andet forefaldende arbejde kan forekomme. I weekenderne skiftes vi til at have vagt.

Du skal først og fremmest være en erfaren rytter, der har stor indføling med ungheste, og som har evner til og mod på at arbejde med mange forskellige heste. Hvis du føler, at dine rideevner stadig lader lidt tilbage at ønske, vil vi gerne modtage en ansøgning alligevel - der er masser af plads til at udvikle og forbedre sig.

Vi værdsætter vi et godt humør, lune, gåpåmod og villighed til at indgå i en travl hverdag med alt, hvad det indebærer af kundebesøg og uforudsete begivenheder. Derudover må meget du gerne have flair for fotografering og videofilmning - eller i hvert fald være meget åben for at lære det - ligesom det er en fordel at kunne smile på skrift, når der skal besvares emails.

Stillingen egner sig desværre ikke som læreplads for dyrepasserelever.

For mere information: Kontakt træningsansvarlig Steen S. Blicher på 22 28 58 78.

Hvis du er interesseret, send da

- En kort beskrivelse af dig selv
- Et CV med oplysninger om erfaring (særligt med ungheste), rideniveau og relevante tidligere ansættelser
- Hvis du har en ridevideo ved hånden, ser vi også gerne det, men det er ikke påkrævet

...til info@goerklintgaard.com. Det skal være os i hænde senest den 22. april.

<